Ankastre ocak teknolojisinde geleneksel pişirme yöntemlerine alternatif çözümler sunarak şık, fonksiyonel ve kullanıcı dostu modeller üreten Silverline Ankastre, yeni ocak modeli CS5364B01 ile mutfağında yeniliğe ve değişime açık olanların tercihi oluyor.
Silverline Ankastre kullanıcıya geniş ürün gamıyla üstün ocak teknolojileri sunarken ürünü doğru kullanmanın ipuçlarını da veriyor.
Üründen yüksek verim elde edebilmek için tencere tabanı büyüklüğüne uygun yanıcı göz tercih edilmeli ve kaplar muhakkak bekin (yanıcı gözler) üzerine ortalanmalı. Ocak tasarımlarında orta ve küçük çaplı yanıcılar düğmelere yakın, büyük çaplı yanıcılar ise düğmelere en uzak bölüme konumlandırılıyor.Bu yüzden düğmelerin hasar görmemesi için büyük kaplar düğmeye yakın gözlerde kullanılmamalı.
Yüzey sıcakken soğuk sıvılar cam yüzeye ya da yanıcı gözler üzerine dökülmemeli.
Termal şok nedeniyle cam çatlayabilir. Ocakların deforme olmaması için pişirme kaplarını ızgaralara
çarpmaktan ve sürtmekten kaçınılmalı.
Cam yüzey ocaklar 300 C sıcaklığa dayanabilen, 6 ila 8 mm cam kalınlığına sahip ve temperleme
teknolojisiyle üretiliyor. Üründe ısıyı alt yüzeye aşırı yansıtan közleme tavası gibi kaplar kullanılmamalı.
Enerji tasarrufu için ise tencere altı düz tercih edilmeli ve kapağı kapalı şekilde kullanılmalı.
Faydalı bilgiler teşekkürler.
YanıtlaSilBeautiful post dear! ♥ I like your blog!
YanıtlaSilFollowing you! Follow back?
http://colourfulmadness.blogspot.com/
Değerli bilgiler için teşekkürler. @bw
YanıtlaSilteşekkürler hoşgeldiniz
SilYalnız görseldeki ocağa bayıldımmm
YanıtlaSil@hs
benim de favorim :)
Silİki yıldır kullıyorum ankaste ocağımı. Önceleri kaygılarım vardı ama yersizmiş. Kullanımı rahat.
YanıtlaSilSevgiler. @rps
yorum için teşekkürler
Sil